SELAMAT BERTAMU & MENJAMU MATA SAMBIL MEMBELI

Assalamu'alaikum wrt wbt. Segala bahan yang terdapat dalam blog ini adalah hak milik ZAMRUDTECH. Oleh yang demikian, sebarang penghasilan semula hendaklah diajukan kepada ZAMRUDTECH terlebih dahulu untuk mendapat kebenaran. Hakcipta terpelihara dan diketahui Allah swt. Segala ilmu adalah milik mutlak Allah SWT. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini akan dikemaskini dari semasa ke semasa, dan terkandung didalamnya adalah pemahaman, pegangan serta buah fikiran saya tentang dunia batu permata dan sekitar perkara berkaitannya. Sebarang kekurangan dan kelemahan dalam pengendalian blog ini dan perkhidmatan yang ditawarkan, saya dahulukan dengan permintaan maaf. Sebarang cadangan dan pembetulan sila emailkan ke zabarjad99@yahoo.com. Harapan saya, semoga segala paparan dalam blog ini dapat memberi faedah kepada para pembaca. Wassalam. Wallahu'alam.

"Batu Mana Yang Anda Minat, Itulah Batu Anda"

"BATU MANA, jenis apa, warna apa, klariti setara mana, rupa bagaimana, bentuk bagaimana, saiz bagaimana, potongan bagaimana YANG ANDA MINAT...ITULAH JENIS BATU, WARNA, KLARITI, RUPA, BENTUK, SAIZ DAN POTONGAN BATU ANDA!"

Gem's Lover

MAKLUMAN & DISKAUN

Untuk melihat keseluruhan produk-produk yang masih ada dengan pantas, sila klik label "AVAILABLE" (yang lama 2007-2012 ... DISKAUN SEHINGGA 50%) dan AVAILABLE (yang baru 2012-2014)

MAKLUMAT PEMBAYARAN

Nama: MOHD AZAN B. ABDULLAH
Bank: MAYBANK
No. Akaun: 162151731846

CARA URUSAN PEMBELIAN & PENGEPOSAN

[1] NYATAKAN KOD PRODUK YANG HENDAK DIBELI KEPADA SAYA [2] SILA MAKLUMKAN SEMULA KEPADA SAYA SELEPAS BANK-IN MENGGUNAKAN MAKLUMAT PEMBAYARAN SEPERTI DI ATAS [3] BERIKAN BUTIRAN NAMA DAN ALAMAT PENUH PIHAK PEMBELI KEPADA SAYA UNTUK URUSAN PENGEPOSAN [4] SAYA AKAN MAKLUMKAN PENGEPOSAN PRODUK TERSEBUT KEPADA PIHAK PEMBELI, DAN TRACKING NUMBER . [NOTA] TAMBAHAN KOS PENGEPOSAN RM30-50 UNTUK BRUNEI DAN SINGAPORE. HUBUNGI 0178871158.MEMBEKAL TERAS KEMUNING HITAM ASLI MENTAH & TASBIH

Pihak kami sedia membekalkan TERAS KEMUNING HITAM ASLI dalam kuantiti yang besar kepada pihak yang berminat. Hubungi untuk maklumat lanjut. Bermula Oktober 2015, pihak kami hanya membuat dan menjual tasbih Kemuning Hitam Asli hasil kerjatangan tukang-tukang dalam Malaysia sahaja dan sumber kemuning hitam juga 100% dari Malaysia.

MEMBEKAL TONGKAT ALI MENTAH YANG BELUM DIPROSES

Jenis HITAM (POLYALTHIA BULLATA), PUTIH/PASAK BUMI (EUROCOMA LONGIFOLIA) dan MERAH (JACKIA ORNATA) dalam jumlah yang besar seperti 500kg atau lebih. Berminat sila hubungi pihak kami.

Saturday, May 31, 2008

"Badar Besi Fairuz Emas"...RM350 sebiji (sebelah kiri, yg kecil)

(Bahagian bawah permata)

1 comment:

ikbal said...

hello saya dr seremban_n966@yahoo.com,Tasbih kenAPA TIADA DARI kAYU SETANGGI DAN GAHARU.DINEGARA ARAB KAYU INI POPULAR SEBAB KEHARUMAN MENENANG JIWA,LAGIPUN PARA MALAIKAT SUKA PADA YG HARUM,JIKA KAYU HUTAN NI SAYA TAK TAHU TAPI TASIBIH TERAS DELIMA TU DAN KAF40 TU BOLEHKAH DIMASUKKAN PENGISIAN KODAM?ADAKAH PAAR ULAMA ATAU GURU DARI PATANI YG BOLEH MASUKKAN KODAM AYAT ?SEBAB DI SINI DAN JUGA MANA2 SELALU PENJUAL CINCIN DAN UBAT TIPU DAN AKUI BOLEH MASUKKAN AYAT ,SEBAB HANYA YG ALIM TAHU,ADAKAH SAUDARA TAHU?DIMANA NAK CARI TASBIH SETANGGI SEBAB RAMAI YG TANYA,MALAH MAS KATA NAK BELI TASBIH SETANGGI BUAT HADIAH BAGI BAKAL Haji TAHUN DEPAN,WADUH MANA NAK DAPAT KAYU ROYALTY NI.!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...