SELAMAT BERTAMU & MENJAMU MATA SAMBIL MEMBELI

Assalamu'alaikum wrt wbt.

Segala bahan yang terdapat dalam blog ini adalah hak milik ZAMRUDTECH. Oleh yang demikian, sebarang penghasilan semula hendaklah diajukan kepada ZAMRUDTECH terlebih dahulu untuk mendapat kebenaran. Hakcipta terpelihara dan diketahui Allah swt. Segala ilmu adalah milik mutlak Allah SWT. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini akan dikemaskini dari semasa ke semasa, dan terkandung didalamnya adalah pemahaman, pegangan serta buah fikiran saya tentang dunia batu permata dan sekitar perkara berkaitannya. Sebarang kekurangan dan kelemahan dalam pengendalian blog ini dan perkhidmatan yang ditawarkan, saya dahulukan dengan permintaan maaf. Sebarang cadangan dan pembetulan sila emailkan ke zabarjad99@yahoo.com. Harapan saya, semoga segala paparan dalam blog ini dapat memberi faedah kepada para pembaca.

Wassalam.

Wallahu'alam.

Gem's Lover

Thursday, October 31, 2013

[Kod: ZT872] Sepasang ~ Sayap Kumbang Hitam & Besi Lilih Putih Gewan ....RM230 termasuk pos [TELAH BERMILIK]
video
(Keterangan: Sayap kumbang ini permukaannya perang, dagingnya berwarna hitam, air asahan/canaiannya berwarna perang/merah)

video
(Keterangan: Besi lilih putih ini air asahan/canaiannya berwarna hitam/gelap, permukaan atas adan bawahnya ada gewan "liplap liplap" pantulan cahaya, dagingnya berwarna putih/perak)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...